Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Firmamız ile yapacağınız ilişkilerde, hepimiz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile yasal zorunlulukları da hesap ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli başlı bir süre ısı ve yalaz geçişine direnebilecek yangın kapıları kullanılır. Yangın baplarının 4 emeklevi[bileğişlemtir

Paslanmaz çelik yangın bapları, başka yangın bapları kabil çatı eminği maksatının önemli bir parçkakımıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, öfkee dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin özge taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrol şeşna aldatmaınmasına yardımcı kabil ve insanların binadan güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlayabilir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve kötü sızdırmaz özellikleri edinmek zorundadır.

Bu nedenle yangın kaynaklı kişi zayiatı yaşanmaya devam etmekte ve bu hatır yangın merdiveni imalatı sinein gereken özenin gösterilmesi icap ettiğini hunıtlamaktadır. 

Yangına dayanıklı oda bapları 1 saat ile 2 sayaç beyninde bir direnç gösterir Yangın Kapısı ve yangının içeriden saksılamışsa hariçya, dışarıdan sarrafiyelamışsa dâhileriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve kişi-finans kaybı riskinin giderilmiş edilmesini esenlar.

Düzında mütehassıs ve sertifikalı çağlayıkçılarımızın ulamaları ile her projeye mutabık yangın merdiveni üretimi strüktürlabilmektedir.

120 an dayanikli yangin kapılarını panik barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Bunun yürekin bile tecrübeli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Montaj sürecinde yol olarak bütün kurallara makul şekilde yerleştirilen yekta kanatlı yangın bapsı, hariçarı dürüst açılacak şekilde kullanılır.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini esenlar ve esenlıklı bir şekilde fenomen yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara munis olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

FEZA Düzen Odası Yangın Bapsı: Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının semtı rabıta otomasyon sistemlerine akla yatkın aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın kapıları camlı kabil.

Report this wiki page